Quer dar um toque especial ao seu churrasco? Experimente este Creme de Alho simples e delicioso, perfeito para passar naquele pão fresquinho. Com apenas alguns ingredientes, você terá um acompanhamento que vai encantar o paladar de todos. Vamos lá!
Ingredientes:
1/2 copo americano de leite gelado
3 dentes de alho
1/2 cebola
1 tablete de caldo de galinha (ou outro de sua preferência).
PUBLICIDADE
Modo de Preparo:
Coloque todos os ingredientes no liquidificador.
Bata até triturar tudo.
Continue batendo e vá adicionando óleo até que a mistura atinja uma consistência semelhante à da maionese.
Agora, corte o pão em duas partes ou fatias, passe o creme sobre o pão e leve-o à churrasqueira. Se preferir, pode levar ao forno.
Ao retirar do forno, se desejar, polvilhe com orégano para dar um toque especial. Aproveite!
Utilizamos cookies para garantir que você tenha a melhor experiência em nosso siteACEITARRejeitar
Política de Privacidade e Cookies
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Faça um comentário