Hoje é dia de aprender a fazer a massa de risoles que você poderá rechear a seu gosto.
INGREDIENTES:
-3 xícaras (chá) de farinha de trigo
-3 xícaras (chá) de leite
-3 colheres (sopa) de margarina
-2 tabletes de caldo de frango
-Sal a gosto
-Ovos e farinha de rosca para empanar.
PUBLICIDADE
MODO DE PREPARO:
Leve ao fogo em uma panela o caldo de frango, leite, margarina e o sal.
Deixe ferver, mexa até que dissolva o caldo de frango em seguida desligue o fogo e junte a farinha de trigo de uma vez mexendo sem parar por alguns minutos.
Para obter a massa lisa trabalhe um pouco a massa com as mãos.
Depois de fria modele os risoles.
Abra a massa fina com um rolo, corte com a boca de um copo recheie de sua preferência aperte as laterais e empane com com os ovos e em seguida passe na farinha de rosca.
Frite em óleo quente.
Utilizamos cookies para garantir que você tenha a melhor experiência em nosso siteACEITARRejeitar
Política de Privacidade e Cookies
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
delicia adorei esta receita gostei nota 10